Sedih penat benci..

Rasa nak lari dari rumah la..stress dgn suami yang langsung tak jaga hati sy.. sibuk dgn keje.. sibuk dgn mak dia.. smpaii abaikan sy seorang isteri.. 😔

4 Balas

saya rasa apa yg sis rasa..sebab sy di tempat sis..saya pregnant 14w..2x keguguran sblm ni..ptut suami amek la berat kat saya..ni xde pon..sibuk dengan fon 24jam...bila gaji je nak balik kg...bagi duit kat saya asal boleh je..nasib la sy bkerja, boleh la topup apa yg xcukup guna gaji sendiri..dah banyak kali luah kat suami..tapi sama juga..smpai 2 x nekad nak g pejabat agama nak tuntut cerai.. 😭 tapi now termengandung pula..smpai malas nak ambil tahu da hal suami..saya fikir diri n anak je..lepas ni nak jadi apa pun jadi laa..baik sy fikir diri n anak sy

1st few years of marriage kdg2 mcm tu sis.sy prnah jg rs trabai sgt2.brtahun2 sabar.n ada masa sy akan rs mrh sgt dgn hubby smpai sy penah mengamuk then tgglkn dia.sy balik rumah parents sy.hmpir 6 thn kawen baru dia start brubah jd "suami" sebenar.suami dulu selalu mndahulukn fmily dia adik beradik drpd istri..dgn sy brkira tp dgn adik2 dia yg dah brumur jg dia ok je.blnja semua.tp syukur jg dia bole brubah sb sygkn fmily kecil kami ni..

1y ago

hmm kita sama sis nak cerai lah sekali tuptup sakit kepala gi hosp check double Line .. family pun dah tau nak cerai last" dapat baby pula

ada try luah pada suami?

ada luah kt suami?