Stress Ketika Mengandung

Hai mommies. Nak tny, mommies time pregnant ni lagi senang terganggu emosi tak? Cthnya, cepat fikir negatif, tahap risau tu tinggi sikit, cepat stress dan sebagainya. Ada tips x utk kita kawal emosi & stress kita tu?

5 Balas

Bfore sleep suruh husb bt urutan stress.. Slalunye KK akn bg kte ksus pemakanan dan cra tangani stress..i pn dh attend sbulan yg lps.Kalo prob yg berat sgt smpai stress kmurungan tu plz share with other person.. Btter suami sdiri.. Stress x elok utk baby..

Mmg cpt stress... Ibu kena pandai kawal emosi... Kalau rasa nak marah/stress cepat-cepat tarik nafas dan hembus... Buat aktiviti yg boleh buat hati tenang.. tak elok stress² tkot mengganggu emosi baby...

Kalo bole jgn stress.la.. Nanti darah tinggi..

Hari2. Kdg2 smpi rse nk bunuh org

Ya Ada.. relax & take things easy