penat

Saya mengandung dan bekerja dr awal pagi hingga lewat malam.. Saya terpaksa kerja overtime kerana suami tak memberi nafkah kepada saya.. Bila saya balik saya sangat penat namun saya masih tidak menolak jika suami minta bersama.. Saya ada alah yang sangat teruk dan saya sangat stress dengan keadaan sekeliling saya dengan sikap suami saya yg sambil lewa terhadap kebajikan nafkah saya.. #ibukemurungan

5 Balas

Sya pernah macam tu dulu ..sebab suami jenis dengar cakap mak dia..semua barang baby pun sya yng beli..tapi sis..lepas je sya bersalin suami berubah 100% ..sampai kan sya hairan tengok peranggai dia..mungkin sebab dia sedar sya yg banyak tolong dia..Dan berkorban ..nanti klau bersalin awak bawa jer dia Masuk labour room sama..

mmm, awak boleh complain dengan pejabat agama kalau tak silap saya.

slow talk dengan suami sis. Tak bagus stress semasa hamil

Yeah, have to talk w hubby

allahu