Nak tahu sebabnya

Assalamualikum ..nk tnye la knpe ye bby sy kurang aktive siang tp mlm mmg aktiv..lpastu dia asyik mngeras je..bahagian tulang pelvik pn sakit bila nk bgun dri tidur,bgun dri dduk,kdang nk tukar posisi tidur pun sakit..time nk jln tu dah mcm org berpantang..sy bru 27+w

5 Balas

saya pun sama sis,cuma xmngeras je...part yg sakit kt tulang pelvik tu ya allah,xtau nk ckp..saya 26+w,jalan pun senget2 dah..smpaikan ank saya ckp mama jln mcm penguin😉😉