SAKIT BHGIAN BWAH

Sy dah msuk 35wks, kdg² bila bgun dri tidur sakit sgt kat bwah lgi² bila bdiri lama atau dduk lama. Yg pling sakit lg bila nak terkencing lpastu masa nak jln g tndas tu sakitnya mcm x bole nak bjln😅lpas kncing bru lega sikit, ada x yg mcm sy? Sy first mom kdg risau jga yg tu sakit apa #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #pleasehelp #firstmom

9 Balas

Sama..dah rasa dari 5 bulan. Mula-mula duduk lama rasa sakit bila bangun. Skrg ni dah 35 minggu, nak pusing masa baring pun seksa. Husband pernah urutkan 1 badan, rasa lega sgt2..bangun tak sakit. Dapatlah jalan laju beberapa hari tu..ni dah sakit balik

Sama cam saya,start dari 6 bulan lagi camtu,now dah 35 week .Sakitnya kadang sampai nangis.belakang dan pinggang sakit,perut pulak selalu mengeras,ngilu kat bawah tu tak tau nak cakap,tunggu berapa minggu lagi.Semoga dinpermudahkan time bersalin nanti.

Sya pun macm tu skrng 36 weeks lagilah sakitnya,baring tido klau bangun mmng betul susah lah,sakit sngt,nak tukar posisi tidur pun sakit

Samaaaaa! Risau haritu kena camtuu eh nak beranak dh kee 🤣 but lepas shishi alhamdulillah legaa sikit dahh

sama saya skrg 37weeks alami sperti sis jgk..tm nk bgun Allah mengucap xabs sis,hehehehe saya pun first mom

3mo ago

tapi sy anak kedua anak prtma xda laguni sakitnye

saya pun rasa yang sama.. mmg normal ke???

ya allah samaaaa

Normal sis..

normal