Sakit tulang pelvik

Normalkah bila kita dh start masuk 27w rasa sakit di tulang pelvik/ tundun? Nk bgun dri duduk sakit.. nk tukar posisi baring pown sakit.. nk bgun tidor pown sakit..jalan pown dh serupa penguin.. #firstmom #firstbaby

2 Balas

normal sis.. sya sllu buat senaman pregnancy yoga.. bole search kat youtube.. nanti lepas tu badan dh ok..inshaallah.. sya sllu buat.. pertama memng susah sikit..tapi bila dh buat senaman sllu mesti badan rasa ok..☺

2y ago

ye.. sya klo tak buat senaman yoga memng pnggang pata😂 2kali sminggu pon dh cukup buat senaman.. alhamdulillah

saya pon rasa jugak bila check doktor kata normal sebab baby makin membesar tapi tu laa sakit 😅

2y ago

owh ok2.. tq