Nak tahu sebabnya

Assalamualikum ..nk tnye la knpe ye bby sy kurang aktive siang tp mlm mmg aktiv..lpastu dia asyik mngeras je..bahagian tulang pelvik pn sakit bila nk bgun dri tidur,bgun dri dduk,kdang nk tukar posisi tidur pun sakit..time nk jln tu dah mcm org berpantang..sy bru 27+w

5 Balas

normal psal siang mlam tu. sbb die xtau. yg skit kt tulang bwah tu sbb kpale die dh dkat bawah. dh msuk saluran die. mmang akn sakit. smpai brsalin nnti. sye pon mcm tu dri 27week dh 36week. hilang kejap je bile berurut die naikkan. tpi 2 3 hri die trun balik

3y ago

sme lh mcm sye dh mgndung 36mingu 3 hri skit kt bwak nk buat kje pown rse mls