Hamil 14 minggu

Assalamualikum hai ibu2 semua... Hari nie saya pergi kk buka buku n td doct scan xdpt detect denyutan jantung bby tp plasenta ade..doct ckp berkemungkinan ??? ...Doct bg date lg 2 minggu tp jiwa dh xkeruan merundung..perlu x sy buat scan kat klinik swasta utk double confirm..

14 Balas

Kk punye ultrasound machine selalu outdated so x sensitive.. try gi scan kat private

Sis, selagi takde trun darah ke sakit perut ke, better pegi je check dkt swasta.

Bersabar sis..bole cuba gi swasta scan..

Ke swasta lebih puas hati