Haii semua..sy nk tnye..hri ahad sy g klinik swasta n di sahkan pregnant..ikut kn 5week 6days

Scan dh nmpk kantung..tp jnis memanjang..kantung sellu nye bulat..doct bg date lgi 2week scan lagi..normal ke kantung mcm tu#ingintahu

2 Balas

Hai, saya masa scan umur 6w4d kantung bentuk mcm eye drop. Kemudian 8w4d bentuk kantung lebih rounder/bujur kapsul. Kantung besar seiring tumbesaran bayi. Saya dh nmpk kepala & badan bayi saya yg chubby. :)

kadang2 dah besar jadi normal