Positive GBS

Assalamualaikum Tadi pagi g check up, dpt result keputihan Doctor sah kan sy positif GBS Sedih sgt, rase down pon ade ?????? Rase x kuat, keluar air mata

1 Balas

Waalaikumussalam.. jgn risau sis.. insyaAllah xde apa² nnt.. doakan bby bebaskan drp jangkitan.. sy pn GBS pos, dpt tahu result sendiri tp doc jt klinik x review & x noted dlm buku pink pn, masuk PAC sbb air mentuban dh pecah bru sy bgthu staff n doc kt stu, kelam kabut on antibiotik pd sy

5y ago

Allahuakbar Allah saje yg tau perasaan sis mse tu, kan Alhamdulillah, sis & baby kuat & sehat Sy doakan sis & baby sehat sentiasa hendaknya In Shaa Allah Aamiin