33 weeks 3 day

assalamualaikum...sy sekarang dh 33 weeks...baru2 ni doc di KKIA ada scan n ckp kedudukan baby songsang...ada x siapa2 ada pengalaman yang sama...ada x tips supaya baby duduk dlm keadaan yg betul...risau sbb 36 weeks nnti doc nk check lagi kalau msih sama kena refer hospital..

5 Balas

Sy mcm sy sis...33w aritu bby songsang, tp smlm scan 36w alhamdulillah dia dh turun ke bwh... Sis jgn risau ye...ada masa lg utk bby tu pusing, insyaAllah