ubat perancang

Assalamualaikum.. sy dah miscarriage 8 weeks haritu.. anak 1st takda rezeki lagi. nurse bagitau kena merancang dalam 3 bulan. Dia sruh sy ambik pil perancang. Sy takut nanti tak dapat anak pulak kalau makan pil perancang tu sebab ni anak 1st sy. Tapi nurse cakap kalau amvik pil perancang ni lagi subur. Apa pendapat mummy sekalian? Perlu ke sy ambil pil perancang? Lepas miscarriage sy dan suami tak bersama lagi sebab suami pun takut nak bersama sebab baru lagi..

21 Balas

Bg sy, xperlu kot pil perancang. Rancang sendiri je. Mcm sy pn dktor pesan tgu 3x cycle period bru pregnant smula tp alhamdulillah after 1x cycle period sy dh pregnant smula. 1st miscarriage masa 6w, now 2nd pregnancy dh 10w. Sy dh ttc 6years, mmg xlogik plak kalau suh makan pil perancang huhu