Pil Perancang

Carian goole mangatakan pil perancang menjadi salah satu punca hilang keinginan seks. Soalan sy, adakan ibu2 yg mngmbil pil perancang mengalami perasaan yg sama? Sy mngalami hilang keinginan untk bersama suami selepas makan pil perancang dan ia sangat menggangu perasaan sy.

1 Balas

Biasa hilang keinginan ni sbb kering, kurang air pelincir. So boleh jadi sakit & melecet, kita pun malas nak cuba. Mungkin salah satu side effects ubat jugak. Sy mula2 macam tu, tp lepastu try pakai kondom yg berpelincir + letak ky jelly banyak2 terus rajin bersama😅.