pil perancang

salam. sekarang sy dah 52 hari. ada ambil pil perancang lupa makan semalam. sy dah makan pagi ni. tapi kalau sy stop nak makan pil dan cucuk depo kalau bersama boleh mengandung lg tak?

2 Balas

maaf puan sy kurang psti ttg ini sbb sy tiada pnglmn ttg ini ..sy merancng sndri....tp.xpe sy try up status puan ni ea..hrp ada yg sudi share pnglmn mereka.dgn puan

Berdasarkan pertanyaan saya dgn Dr hampir 99% tak mengandung selepas ambil depo.