Depressed..

Hai ibu2 .. sy rasa sgt down. Sy kena admit kat hospital semlm sbb ada pendarahan.. mengandung 27minggu.. ank first 10month suami yg Jaga skg.. tp esok kakak ipar sy nak bawa anak sy ke jb sampai sy sihat.. suami kerja.. sy rasa mcm nak gila teringat kat anak di rumah..rindu sgt.. lg sedih sy kena berpisah sampai sy okay.. mcm mana nak atasi perasaan ni😭

2 Balas

Mommyyy janganlah bersedihh.. Senyumlah 🤗.. Allah bagi ujian sebab sayang kat mommy. Kalau mommy depress macam mana dengan c manja yang kat dalam perut? Kasihan kat dia. Alhamdulillah c abang ada yang sudi jaga. And ofkos dia dapat rasa yang mommy dia sedang bertarung untuk adiknya yang tercinta. Mohon bertahan mommy. Mohon kuat untuk 2 permata mommy. Yang 1 sedang menanti di ruma dengan penuh gembira. Yamg 1 lagi berjuang dalam perut ibu kesayangan dia. Alhamdulillah ada kakak ipar yang baik boleh tolong jagakan anak mommy sampai mommy sembuh. Tu salah satu tanda juga Allah nak mommy rest sebaik-baiknya dengan baby yang ada kat dalam perut. BANYAKKAN DOA mommy. Allah tak buta mommy. Allah x tuli untuk dengar semua doa2 mommy & doa2 orang2 yang mdoakan keselamatan mommy. Jangan stress & depress ye. Saya doakan mommy kuat & kuat & kuat selalu. Moga allah angkat kesakitan mommy! Saya taw mommy pasti orang yang kuat. Stay strong there! May Allah ease everything 4 you sis💕💕 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

3y ago

❤️❤️❤️

Bertabah ye mommy.. Ada yg sudi membantu pun rezeki. InsyaAllah lagi besar dugaan lg banyak nikmat Allah nk beri. You can do this!!