Anak syurga😭

Anak sy dah meninggal 2 jun. Baru 24 minggu 5 hari. Ospital suspek air kncing sy ada kuman.jalan dah bukak 3cm. Sy terpksa bersalin jgk. Sy xkuat. Sy rindu ank sy. Dua org dah ank syurga sy. Anak pertama dan kedua. Sy xkuat. Ya allah😭#pleasehelp

Anak syurga😭
2 Balas

Salam takziah sis.. Banyak2 kan bersabar ye.. Jgn risau.. Anak2 sis semua menunggu sis kat sane.. Semoga dipermudahkan urusan sis utk mendapat zuriat seterusnya dgn sihat.. Pantang elok2 dlu ye sis.. Bagi rahim kuat balik.. InsyaAllah ada rezeki lain nnti.. Aamiin.. Semoga kita semua yg masih ttc ni dikurniakan rezeki zuriat x lama lagi.. InsyaAllah.. Aamiin.. Sy pn dah lama menanti.. 😊

salam takziah sis.. saya pun kehilangan anak pertama dan kedua tp alhamdulillah skrg sy dah dikurniakan 2 org anak.. setiap yang berlaku pasti ada hikmahnya.. sis sabar dan kuat hadapi dugaan ye 😊😊