Berat turun

Assalamualaikum..Normal ke kalau berat turun?sya prgnant 3bulan masa mula2 dtg kk prgnant 1bulan timbang 46.7 pagi tadi appointment timbang berat 44.2..sy tiada muntah2 or mengidam cuma pening kepala selera makan pun ok kadang smpai 2 pingan tambah ?

1 Balas

Sye sblm prgnt brt 56kg. Buat bku 9w brt trun 54.5kg. msok 3 bulan brt 53kg maintain smpai 4 bulan. Msok 5 bulan slow2 naek. Skrg da 7 bulan brt 60kg da. Jd normal je tu. Doc xkte pape so xya riso pe. Mkn je mcm biasa. Kdg tgh brlaku prubhn hormon tu brt pon jd trun naek ikot dan