Berat Badan

Hai. Last 2 weeks berat sy timbang 40.3.. Tadi sy timbang 41.6.. Normal ke tak eh? Risau lak klau doc / nurse bising esok ?

2 Balas

sepatutnya masa hamil ni, berat badan tak boleh turun. hehe.

5y ago

Tak turun awak cuma naik tak banyak. Sbb msa sy bujang dlu pun berat mmg susah nak naik.

Okay je tu xde mslh..

5y ago

Kalau sbln naik x smpai 2kg tu okay sis.. sy drp awal prgnnt smpai dh 36w naik 10kg sis.. ttg hb tu kena usaha lg mkn mknn yg boleh naikkan hb n elakkan minuman berkafein & elakkn minum susu slps amhil vitamin..