Berat baby

Anak saya 4 bulan, berat 5.5kg.. ada tak cara nak tambah berat dia selain dari bagi formula sbb dia taknak guna botol.. ada supplement or apa2 makanan yang boleh tambah kualiti susu? Saya makan macam biasa je tadi timbang berat baby naik 500g alhamdullilah naik cuma nurse bising tak naik banyak..

1 Balas

normal je sis. selagi graph chart anak xde mslh, so ok je. anak sye kekdg naik 300g je sebulan. tu pon dh topup fm. selagi bmi balance xde mslh utk sye risaukan. nurse sye pon ckp kalau graph chart ok, xyah risau.