4week,tiada alahan

Assalamualaikum..normal ke 4w xde alahan,xde sakit breast,cuma nampk la puting tu besar sikit dari dlu..xde morning sickness, keputihan pn biasa je,sikit..yg rasa hanya sengal2 biasa kt ari2..tkut plk,biasa org lain ada alahan dan simptom lain..sy ni biasa je,ke awal sngt lgi? yg sy thu mak dan kakak sy dlu kuat alahan..sy ni mcm tertunggu2 ,tpi xde..First pregnancy

49 Balas

Normal je sis.. lain orang lain pembawakan.. tak semua sama kalau x de alahan tu alhamdulillah rezeki sis..

sy 6mnggu lebih,x de lg alahan,selera je makin menjadi2😅, tp suami dh smnggu start muntah2 tiap2 pg😂

sllunya week ke6-8 bru klr . seksa tau🥲 brus gigi pn nk muntahh. nsb sy week12 dh stop. skg 32w dh

Waalaikumsalam normal. Saya first pregnancy takde alahan langsung. Second & third pregnancy alahan start 5w.

1y ago

oo ok baik..tq sis

syukur la sis klu x ada alahan..skt tau klu ada alahan ne Sy da merasa..smpi nak dkt brnk lgi..

Normal. Saya dr awal pregnant smpai skrg dh nak masuk 9bulan takde alahan apa2.. alhamdulillah

saya masuk minggu ke 6 baru start alahan . adoi mmg satu benda tak boleh buat sis 🫠🫠

jgn tunggu sis.. doa je semoga smpai 3rd trmster takde alahan. xseronok Ada alahan ni 🤣

saya dah 17w anak first.. Alhamdulillah tak ada alahan apa2.. makan pon macam biasa je..

Saya 6week asyik muntah, kerja pn tak boleh nk buat, jaga mkn sis. Sekse bila alahan ni