4week,tiada alahan

Assalamualaikum..normal ke 4w xde alahan,xde sakit breast,cuma nampk la puting tu besar sikit dari dlu..xde morning sickness, keputihan pn biasa je,sikit..yg rasa hanya sengal2 biasa kt ari2..tkut plk,biasa org lain ada alahan dan simptom lain..sy ni biasa je,ke awal sngt lgi? yg sy thu mak dan kakak sy dlu kuat alahan..sy ni mcm tertunggu2 ,tpi xde..First pregnancy

49 Balas

normal je to..bersyukur laaa xde alahan apa2...drpd ada alahan smpai x blh bgun...

sy biasanya 7wks baru start alahan, jgn ditanya sis, nnt mengundang 🤭🤭

saya 5 week pun takde alahan2 . kuat makan n suami takde selera n demam teruk 🤭

1y ago

tunggu 8@9w ke atas baru pergi scan. kalau scan sekarang nanti both of you akan panik je if doctor ckp xnmpk pape lagi. selagi xde spotting/bleeding inn shaa allah kandungan dlm keadaan baik2. if mmg makan asid folid then continue mkn. if belom, minta husband g beli dkt farmasi. dn start mkn asid folid

jgn mintak nk rasa alahan dh la 😭😭😭 ytjt 😂😂

sy sampai bersalin xpernah ada alahan or muntah.rezeki

masih awal lgi ..tapi patut bersyukur kalau tiada alahan

1y ago

sy bersyukur ,cuma sy tkut ada apa2 xkena je..klau baby ok dan mmg xde alahan,alhamdulillah sngt2 bersyukur la sy

saya start alahan masa 8w, 4w tu awal lagi tu

sye 8 mggu bru ade alahan..

1y ago

jgn rsau.. slagi x de ape2 bleeding, baby awak ok je..

awal lg tu sis..