Sakit pinggang sampai ke punggung?

Assalamualaikum. Nak tnye bape weeks kebiasaannya ibu2 pregnant mula start sakit pinggang sampai ke punggung? Ada yg ckp 29 weeks, 35 weeks. Sy nie bru nk masuk 10 weeks. Dy nyer sakit x leh bwk bincang. Kalau dah 10 weeks mcm nie, kalau 29 35 weeks agak2 mcm mana ???. Dah dkt smggu dua sakit. Tido mlm sgt terganggu. Memang susah nk lena. Kadang 2 3 pagi baru lena. Mengiring kiri x kena kanan x kena. Semua rasa sakit. Bila dah duduk atau baring, nk bgn dy nyer sakit tuh fuhhhh.

12 Balas

Sama sis , saya nk masuk 16weeks pun dh terasa sakitnya blkang ni smpai ke punggung.

Awk minum susu tak ?