Sakit punggung sebelah kanan

Start dari 35 weeks sampai sekarang nak masuk 38 weeks sakit punggung sebelah kanan sampai nak jalan pun susah,sakit.jalan ibarat guna kaki sebelah je. Tak boleh nak gagah guna dua2 kaki. Orang tua cakap, selepas bersalin baru hilang sakit ni. Macam mana nak kurangkan rasa sakit ni? #sakitpunggung #sakitsebelahkanan #sakitnakjalan

2 Balas

Sama mcm saya bila dh 36bweeks jd sakit dua2 nk bejaln nk mengiring, nk duduk semua x boleh. Pengalaman sebelum ni memg lps besalin baru hilang.

2y ago

tu la tok sdara ckp lps bersalin baru hilang ni.bgthu Dr pn,Dr bg ubat panadol dgn ubt pns utk sapu je.tu pn xhilang jgk.skt nk brjalan,trpksa brjln nk prgi mndi,buang air kecik dan bsr.

tngh mrasa 😭 bngun je dari katil ke sofa ke trus rsa sblah kaki je bjlan sbb skit sngt punggung

2y ago

tu la jalan pn gagah sblh kaki je