Normal ke ?

Normal ke kalau tulang punggung sakit ? Belah kiri. Skrng prgnnt 29+weeks. Nak baring sakit..nak gerak lebih2 time bring sakit..nk jalan pun sakit

8 Balas

saya 33w .. saya baru kena sabtu lepas .. x boleh nak bangun langsung .. sakit pinggang + sakit tulang punggung. suami kena papah utk bangun duduk jalan even ke tandas .. kalau baring x terasa, tapi sakit nya bila nak mengiring sebelah lain .. sampai menangis .. lepas tu tgh² malam juga saya ckp dgn husband, bantu saya utk rukuk .. husband urut² lembut dekat pinggang, alhamdulillah esoknya dah kurg sakit .. dah bole berdikari .. hari nie dah lebih baik dari semalam ..

sama sy pun, tapi sebelah kanan sakit, jalan biasa apa smua aktiviti harian sy xde masalah, cuma bila sy nak tido je, nak baring dan alihkan ke arah lain ke mesti terasa sakit sikit sebelah kanan, so husb akan urut tiap kali sakit hehe

normal. sy since 24w da on off sakit tulang punggung belah kiri. skrg da otw 32w masih on off lg sakit tu. agak2 sakit minta tlg husb sapu minyak n urut2 ringan. nanti lega 😁

normal,sy smpai tido menonggeng sbb tulang punggung dh sakit sgt...masuk 30w hilang,sakit kelangkang pulak..redho je la

sya 30 week sakit bawa,sakit pinggang lps tu baby nie kuar mengeras sya nak tdo pun tak blh sbab baby aktif sngt2

Mengalami masalah yg sama. Tak boleh dduk lama sikti. Sakit btl belah kiri😞😞

samee saye tpi sye belah kanan..nk gerak ke ape smue sakit

normal