GOV @ SWASTA?

Assalamualaikum, inshaAllah lg dua bulan saya akan bersalin bg putera sulung kami.. pada mulanya, saya decide utk bersalin di hosp swasta sbb nk pilih doktor prmpn, keselesaan n suami nak ada sama2 spnjg di hosp.. keluarga sy xde masalah..semua mendoakan mana yg tbaik buat kami.. tp keluarga suami minta buat dkt gov je sbb kos murah.. and tetiba skrg suami pn suruh prg gov je.. GL sy dah siappun utk prg swasta.. sy betul2 tertekan skrg.. tlg bg sy semangat dan suggestion..??

2 Balas

Swasta kot.... Hospital rasif klang ramai dr perempuan beragama islam... Rasa tenang... Cn request... Price reasonable je... Gombak medical centre pun sama dia org dlm labour wad pasangkn radio , dimana org mengaji al- quran rasa memang tenang sangat... Walaupun i bukan org islam... Rasa bersyukur sangat kawan i kak zurai recommend...