Bersalin Di Hospital Gov

Salam ibu smua..sy nk tny..blh ke nk bersalin di hosp gov tp checkup bulanan di klinik swasta..sy dh bukak buku pink..skrg dh nk masuk 14 mggu..sy bru start keja jd susah nk amk cuti utk ke kk..blh bg pendapat x ibu2 smua..1st bby

2 Balas

Not sure. Sy xde pengalaman mcm ni. Tp as long as ad buku pink bersalin dkt mana pun boleh kot. Semua detail kita ad dkt situ. Should be boleh la sepatutnya.

Saya pn sama sis, checkup swasta sbb brkerja.. Xde masalah , sbb kwn saya sndr ank da 2 checkup swasta bersalin gov.