Doc gov bagi tarikh utk d&c. 22/11. Sbb no heartbeat n growth.

Nak tanya hosp swasta berapa kos dia utk buat d&c area KL? Sbb gov tarikh lambat.#pleasehelp #bantusharing #firsttimemom #advicepls

2 Balas

Puan terus ke emergency ke untuk dptkan tarikh d&c tu?

1y ago

tak. pergi kk utk buka pink..scan sana tak detect heartbeat. so doc kk bagi surat ke hosp. scan sana sama jugak. so doc bagi tarikh seminggu. lepas seminggu pergi hosp tvs scan...sama jugak. no heartbeat. so bagi tarikh 2 minggu utk d&c... kalau tak turun sendiri... d&c.

Cuba call KPJ, murah sikit

1y ago

tq sis