Alergic

Assalamualaikum... Ada tak ibu² kat sini kena gatal² lepas habis pantang...Normal ke ek..sebb ada yg kata darah kotor tak habis keluar...Kat kaki bintik² merah keluar..kalau kat perut tu mcm bintat² gituu..

Alergic
1 Balas

Cer sis g klnik jmpe doc..nti doc akn bg ubat sapu dan ubt mkn..mcm sy ritu pn alami gatal2 pd kulit...smpai merah2 dkt bwh ketiak..ms tu sy g klnik pakar wanita doc bg ubt sapu dan ubt mkn..lepastu alhamdulillah ok..doc kata kekdg ada spruh ibu lepas berpantang akan.mengalaminya..sbb berpeluh..nti dia juge akn bg sabun tuk kita mndi..sbb xblh nk pkai sabun yg biasa kita pkai...nti dh ok br blh pkai sabun yg slalu kita guna mcm biasa..tp mcm sy trus pkai sabun yg sm... Rs mcm tgk bdn kuat brpeluh..tkut ia berulang kembali...tgk jenama.apa dia bg..then kita cri dkt farmasi sndri..