bintik merah

Hai, nak tanya para mommies kat sini, bayi sa ada demam dlm 3 hari, lps tu keluar bintik2 merah kat badan dia.. Dri perut, tapak kaki, kaki, muka, belakang badan, hampir seluruh badan,adakh itu ruam, atau campak atau cacar? Perlu jumpa doktor atau x? N, 31hb ni dea kna jarum ntuk 6bln tp bole ke kena jarum klo ada bintik merah tu?

2 Balas

Klau baby sy nk lega demam ja naik bintik merah 1 bdan. 3 4 hri bru hilang. Tp sy ttap jugak bwak g klinik. Risau 😅

Better pegi klinik utk cek dlu msalah bby..klaw dmam campak apa smua 2.xboleh nk cucuk