Track my Pregnancy

Assalamualaikum wbt , last period sy pd 15/11/2019 sehingga 21/11/2019 . bulan ni sy tunggu tunggu tak datang period , semalam sy buat pregnancy test , Alhamdulillah double line , positive hamil . sy nak pergi jumpa doktor utk buat scan tapi sy risau jika kandungan terlalu muda tidak akan kelihatan jika di scan , agak² berapa minggu dah yaa usia kehamilan sy ?

Track my Pregnancy
18 Balas

Akk br g scan td..8w ukuran sama dgn tarikh akhir period..dh nampak baby dlm kantung..cuma nk dgr jantung x berapa jelas lg..mungkin kulit perut tebal sbb gemuk😂