Track my Pregnancy

Assalamualaikum wbt , last period sy pd 15/11/2019 sehingga 21/11/2019 . bulan ni sy tunggu tunggu tak datang period , semalam sy buat pregnancy test , Alhamdulillah double line , positive hamil . sy nak pergi jumpa doktor utk buat scan tapi sy risau jika kandungan terlalu muda tidak akan kelihatan jika di scan , agak² berapa minggu dah yaa usia kehamilan sy ?

Track my Pregnancy
18 Balas

last period sy 11/11/2019 kemarin g scan pon dah 5week 5Day 🥰

4y ago

Sy last period 10/11.. semalam pegi scan dr kata baru ad kantung huhu.ikut scan baru 4w 4hari..doakan saya ye..

Terima kasih , tulah excited sangat rasa tak sabar nak pergi scan 😁

Alhamdulillah..tahniah.. Sye pn dh 5w1d..

4y ago

Terima kasih , awak pun . Tahniah!

Lebih kurang dlm 5 @ 6 minggu kot sis. Tahniah ye

4y ago

Terima kasih sis ☺️

Tahniah...bby August

7minggu ke atas..

4y ago

Thankyou! 🤭

5w 4d. Tahniah

4y ago

Terima kasih 😁❣️

7 minggu

4y ago

Terima kasih ☺️