luahan hati..

Assalamu'alaikum teman2 semua.. Nk meluah huhu.. Ank sy 4 org.. 9 thun, 7 thun, 5 thun dn 2 thun.. N skg preggy 6 bulan.. Sy khwin awal.. Msa umur 15 ( 2010).. Skg ni umur 24 thun la.. Tp jiran2 sy hmpir stiap hri ckp ank2 sy ni mcm semut.. Lepas tu hri2 cakap, lepas ni ko beikat la trus.. Yg seumur ngan ko kbnyakan still single skg, ko pla ank dh bertaburan.. Apa perasaan kmu mommy.. Klu org ckp mcm ni?... Even ibu mertua sy pn blik2 ckp suru sy brhenti tmbah ank.. Sy pn memang plan 4 org ank sja.. Tp allah beri rezeki lebih.. Nk buat mcm mna.. Sory mommy semua klu post sy ni merepek.. Hnya meluah sja huhu..

94 Balas

Xpelah...abaikan ap org kta,mulut manusia mn blh tutup...saya umur 28thun ank 5 orang..yg sulomg 8thun,no 2 6thun,no 3 5thun,no 4 4thun dan no5 baru je lahir 15ari...mmg org ckp cm3,tp wat xendah je...itukn rezeki kita klo kita sekat pun berdosa..klo kita mmpu xd mslh pun..kcik2 skrg mmg nmpk ssh,tpi nnti bila mreka dh bsar time tu org ckp plk,eh ank ko dh bsar2 dh xnmpk semua,ms kcik diorg blh ckp cm smut lh aplah kan...abaikn je...klo difikir mmg skit hati...