mengandung ank kedua tpi baru melahirkan ank pertama

nk tanya pada para ibu ii sy umur muda lgi 17 thun .. sy baru lepas melahirkan anak sulung sy pada thun ni .. sekarang ank sulung baru umur 7 bulan tpi kandungan sy sudah masuk 2 bulan lebih .. apa pendapat ibu ii tentang ini

2 Balas

Sy bby 8b ni dh otw adk dia 4b. Awal2 dpt tau perasaan mcm2 ad. Risau pun ya. Tp dh rezeki, ni pun aktif dh Gerak2. Ofc kk bising kena bebel tkyh ckp laa. Debar pun ya, tk puas lg dgn yg sulung ni. Risau tk dpt bg perhatian kt dia by the time bersalin adk dia nnti. Atuk nenek pun kesian kt dia kecik lg tp dh nk ad adk. Suami lg laa yg sulung ni pun susah dia nk handle ni otw another one. Syukur fam dekat support pregnancy ni and rela tlg bantu bersalin nnti. Lega la sikit kita ni. Anyway enjoy je the process

teruskan kehamilan yg ke 2.. Dptkn bntuan suami/kluarga utk bantu sis besarkn anak2 klu sis surirumah.. klu bkerja, hanta pngasuh je la..