Ank sy dh 1 thun 1 bulan.. Dia dh pndi sebut papapa,mamama n klu nk mntk susu dia ckp mamam..

Normal ke?

2 Balas

normal je good dia x kira speech delay.. my hero until now already 3years old xboleh tutur dengan baik.. dia more in english berbanding b.malayu

5mo ago

tapi anak2 mcm nie ada kelebihan dia tersendiri. mcm anak 1 kenalan sy nie, kecil2 dia speech delay & disleksia tp genius.

Normal je sis 🥰 mcm anak sya kalau nak susu memang akan sebut mamam