luahan hati..

Assalamu'alaikum teman2 semua.. Nk meluah huhu.. Ank sy 4 org.. 9 thun, 7 thun, 5 thun dn 2 thun.. N skg preggy 6 bulan.. Sy khwin awal.. Msa umur 15 ( 2010).. Skg ni umur 24 thun la.. Tp jiran2 sy hmpir stiap hri ckp ank2 sy ni mcm semut.. Lepas tu hri2 cakap, lepas ni ko beikat la trus.. Yg seumur ngan ko kbnyakan still single skg, ko pla ank dh bertaburan.. Apa perasaan kmu mommy.. Klu org ckp mcm ni?... Even ibu mertua sy pn blik2 ckp suru sy brhenti tmbah ank.. Sy pn memang plan 4 org ank sja.. Tp allah beri rezeki lebih.. Nk buat mcm mna.. Sory mommy semua klu post sy ni merepek.. Hnya meluah sja huhu..

94 Balas

Dont worry sis. Saya adik beradik ada 17 orang. Paling muda skrg spm. Even org keliling duk cakap itu ini tentang mak ayah saya mereka relax je. Alhamdulillah bila semua dah besar and bekerja, mak ayah pulak senang hati sebab anak2 beri kebahagian. Itu pon org cakap "kau untung la senang sebab anak ramai. Boleh bantu itu ini".. Hahahaha.. So moral of the story, kalau nak dgr cakap org sampai bila memang org tak akan puas hati. So just keep with your life and family 😍😍😘😘😘😘

5y ago

Memang best sagt. Masa anak2 kecik ni memang la sakit. Org pulak mengata and cakap "tu la anak ramai sgt" abaikan je. Yang penting kita jaga amanah Allah. Pasti ada y terbaik akan datang.. Stay happy and cool ok sis 😘😘😘