luahan hati..

Assalamu'alaikum teman2 semua.. Nk meluah huhu.. Ank sy 4 org.. 9 thun, 7 thun, 5 thun dn 2 thun.. N skg preggy 6 bulan.. Sy khwin awal.. Msa umur 15 ( 2010).. Skg ni umur 24 thun la.. Tp jiran2 sy hmpir stiap hri ckp ank2 sy ni mcm semut.. Lepas tu hri2 cakap, lepas ni ko beikat la trus.. Yg seumur ngan ko kbnyakan still single skg, ko pla ank dh bertaburan.. Apa perasaan kmu mommy.. Klu org ckp mcm ni?... Even ibu mertua sy pn blik2 ckp suru sy brhenti tmbah ank.. Sy pn memang plan 4 org ank sja.. Tp allah beri rezeki lebih.. Nk buat mcm mna.. Sory mommy semua klu post sy ni merepek.. Hnya meluah sja huhu..

94 Balas

Abaikan la ckp org sis... Manusia xpernah puas ati... Kalau single asyik tnya bila nak kawin.. Siap panggil anak dara tua... Padahal umo baru 25,26...bila dah kawin dok tanya lak bila nak dpt anak... Ckp kita rancang pulak.. Xde rasa nak anak ke... Baru anak 1..ditanya lg bila nak bg adik kat anak tu...dah ada anak ramai suruh ikat pulak... Pening manusia ni... Padahal tu semua rezeki... Allah yg tetapkan... Abaikan la mulut2 org tu... Bukan dia yg ada kat tmpt kita... Bukan dia yg bg kita makan mnum, duit blnja bagai...