luahan hati..

Assalamu'alaikum teman2 semua.. Nk meluah huhu.. Ank sy 4 org.. 9 thun, 7 thun, 5 thun dn 2 thun.. N skg preggy 6 bulan.. Sy khwin awal.. Msa umur 15 ( 2010).. Skg ni umur 24 thun la.. Tp jiran2 sy hmpir stiap hri ckp ank2 sy ni mcm semut.. Lepas tu hri2 cakap, lepas ni ko beikat la trus.. Yg seumur ngan ko kbnyakan still single skg, ko pla ank dh bertaburan.. Apa perasaan kmu mommy.. Klu org ckp mcm ni?... Even ibu mertua sy pn blik2 ckp suru sy brhenti tmbah ank.. Sy pn memang plan 4 org ank sja.. Tp allah beri rezeki lebih.. Nk buat mcm mna.. Sory mommy semua klu post sy ni merepek.. Hnya meluah sja huhu..

94 Balas

kita sama sis kawin umur 15 anak skrg nk masuk 3 memang org pandang jelik sebb muda2 da ada anak berderet2 .. tpi diorg tk berani ckp sebb saya memang akan balas balik anak ramai pun makan minum susu pampers anak saya yng beli bukn korg mulut memang tk bole tutup sekurg2nya anak2 saya masi mampu saya tanggung .. org mcm ni jngn di diam2kan nnti makin lama makin pijak kepala ..

5y ago

Yeke sis? Hehe..kite geng hehe.. Sy jwb iya ja sbb mls nk pnjangkan cerita huhu..