luahan hati..

Assalamu'alaikum teman2 semua.. Nk meluah huhu.. Ank sy 4 org.. 9 thun, 7 thun, 5 thun dn 2 thun.. N skg preggy 6 bulan.. Sy khwin awal.. Msa umur 15 ( 2010).. Skg ni umur 24 thun la.. Tp jiran2 sy hmpir stiap hri ckp ank2 sy ni mcm semut.. Lepas tu hri2 cakap, lepas ni ko beikat la trus.. Yg seumur ngan ko kbnyakan still single skg, ko pla ank dh bertaburan.. Apa perasaan kmu mommy.. Klu org ckp mcm ni?... Even ibu mertua sy pn blik2 ckp suru sy brhenti tmbah ank.. Sy pn memang plan 4 org ank sja.. Tp allah beri rezeki lebih.. Nk buat mcm mna.. Sory mommy semua klu post sy ni merepek.. Hnya meluah sja huhu..

94 Balas

X pyh la nk dgr ckp org fren...yg penting jaga baik2 ja ank2 tu...nasib kita sama ja ni..sy kawin masa umur 20tahun 2009 masa tu,jodoh awal smpi lgipun asben sy sorg guru mmg ada masa depan jg untk besarkn ank2 selagi kita berhati2 jaga rumatangga n bertolak ansur..sy ni suri rumah sepenuh masa..😆 ank pertama dah 10tahun,jarak ank2 lahir pn mmg dekat sgt setaun jer jarak..paling jau pn 2taun masa prgnant ank ke2..skg ank sy ada 5org,tmbh 1 lg skg kat dlm perut ni taun depan februari dah nk keluar dah..x sabar nk tgk baby..😄😄..dah rezeki dpt ank ramai,org lain brmati2an nk anak kesian..yg kita ni senang nak hamil xkan x mau anak n ada zuriat sndri kan..tp dr awal prgant ank pertama mmg dah rancang nak ada anak smpi 6 org jer lepas ni sy dah nk ikat rahim da sbb bnyk risiko jg klu kerap mgndung lgpun sy ada sakit..so,rasa puas hati bila dpt tgk ank2 membesar depan mata...selagi kita masi sihat kita jaga laa ank2 sebaik mungkin..Apapun jgn fikirkn sgt apa org ckp2..biarkn mereka berbicara..Aiseh...😂😂

5y ago

Jgn sedih2..kita kan geng mama gojes😄😂😂