Ibu sangkut kencing manis (gdm)

Assalamualaikum.. Sya ibu hamil 28mggu5hari.. Masuk ank no2 ni sgkut kencing manis plk.. 16/2 nnti sya ade temu janji Gdm secara virtual.. Disini sya kurg faham.. Adakah dorg akn call & buat Vc untuk terangkan pemakanan yg sihat utk ibu yg gdm? Masa dorg terangkan adakah smbil masa yg lama..?ada ibu2 yg gdm yg sma sprti sya.. Tq..

1 Balas

sy pun gdm sis,mula² MMG teruk bacaan sy setiap slps 2jam tp slps tu sy cuba x sentuh nasi dan gula selama berapa bulan bacaan sy sgt cantik nasib tak payah insulin LG 2 ari sy kena serah diri