Susu pregnant

Assalamualaikum.. sy nk tnye kt mommy semua antara dua susu ni mana lebih sedap? Sbb sy xbpe suka minom susu..

Susu pregnant
33 Balas

Awak kene minum susu mengandung. Nanti sembelit terok. Haritu sy minum fernleaf kene sembelit sampai darah then doctor suruh tukar minum susu mengandung. Harap membantu. 😊

fernleaf.. tpi kalau nk yg brprisa better anmum atau susu2 pregnant yg lain.. biasa anmum ada prisa coklat,biasa,vanila..

saya xprnah mnum dua susu ni. jd tak boleh nak komen. saya minum susu kotak jenama dutch lady yg high calcium.

saya lebih suka susu everday.. sedap.. satu keluarga dpt minum sama".. anak remaja saya suka...

Everyday lagi sedap sis dari awal sy pregnant sampi lh skrg sy minum susu everyday.. 😊

susu pregnant sama minum similac mom. susu fernleaf ni saya minum lepas bersalin 😂

Ini sedap.. Tp sy suka annum sb x manis sgt.. Ini ada rasa manis

Skrg saya tgh minum susu Fernleaf rasa okay dan sedap...

Sy suka 2 2 Nye..sy cmpur dgn serbuk badam...😄😍

sy minum susu kotak je..dutch lady kdg HL...