Assalamualaikum sy nk tnye susu ap yee untuk tambah berat badan

Assalamualaikum sy nk tnye susu ap yee untuk tambah berat badan kwn ad bgi thu srh minum susu nie

Assalamualaikum sy nk tnye susu ap yee untuk tambah berat badan
2 Balas

ikut badan jugak sis. sy minum xnaik berat pon. tp mungkin sbb first trimester. 2nd trimester sy Cuba enfamama pon Naik berat sikit je

sy start minum Susu anmum naik berat badan..klau x statik je berat xnaik2..so sy cuba dr 4 bln peknen..berat naik ok