Maaf nk tnye ank sy 1 buln lbih..sy bg mnum susu fm lactogen.

Ank sy pnye najis cair n berbuih normal kew..ad tuka susu dutch bby,enfalac,dgn dupro tp die kmbung n sembelit..mummy ad idea x nk bg susu ape..sy pnye susu xbpe byk kdg bg die isap die ngamok sbb xckup

Maaf nk tnye ank sy 1 buln lbih..sy bg mnum susu fm lactogen.
2 Balas

tkr ke susu tanpa laktosa....cbb ank sye pon pnh jd...g bwk klinik dye swo mntk tkr susu dulu dh ok bawu blik ke susu biase...

Semoga membantu