DOAKAN SAYA

hari khamis mlm minggu lepas sy bleeding sikit, then esoknya pergi hospital.. kalau ikot tarikh last period , sy dah 5weeks.. then bila klinik scan dia ckp tak nampak apa2 lagi and doctor tu ckp mungkin awal lagi.. then malam ni sy bleeding lagi, sy pergi hosp pun hosp suruh balik selagi darah tu tak penuh satu pad dia kata.. saya ni risau 😭 dari hari khamis scan tak nampak kantung sy dah cuba positif kan diri tapi mlm ni bleeding lagi, sy tak kuat 😭😭 doakan sy ye ibu2 semua #pleasehelp #bantusharing #berharapadakeajaiban

2 Balas

awal lagi sis, scan 8 week keatas, bleeding sikit dn tak lma mngkin sbb drh implantasi, sis bnykkn berdoa, semoga semuanya baik2 saja

Banyakkan berdoa. Moga takda apa² yang buruk berlaku.