threatened miscarriage

assalamualaikum.. sy check upt double line masa sy 5 week. sebelum 5 week tu sy ada hiking tapi tak lasak sangat sbb sy tak larat. 11 July sy bleeding (6 week 6 day) . keluar macam darah period. sy terus ke emergency hospital. doktor check baby dari bawah. doktor cakap 50 50 je baby tu.. lepas2 doktor check tu sakit perut sy macam senggugut.. 14 July (7 week 2 day) sy p klinik swasta yang bukan perbidanan. dia cakap sama jugak baby tak menjadi.. Alhamdulillah darah stop 16 July.. 22hb July ada appointment dgn hospital. sy nak sgt dengar doktor cakap baby sy sihat.. ibu2 ada tak yang berpengalaman macam ni? Boleh share tak macam mana baby ibu2 skrg?

threatened miscarriage
1 Balas

Sy mse msok osptl... Cume ssak nfas.. Sbb ssah nk nfas.. Tp mse tu... Lbih kurng sis 6mnggu... Dokter cek dri bwah.. Xlme lpstu... Sy blnding.. Mkin lme mkin bnyak.. Dan smpailh sy kgguran... Kmngkinan sbb dkter cek dri bwah..

4y ago

Dlm 4/5 mcmtu.. 2/3 hri tu.. Blnding skit2 je.. Msok ke 4.. Sy rse skit pnggng mcm sggugut tu.. Bile ke toilet.. Drhh klua bnyak..