Assalamualaikum

Nak tanya, sy sepatutnya period 20/4/20. Sampai skrg sy tak period lagi, sy buat kira2 patutnya harini dah 6minggu 6hari bila buat upt test pepagi naik line samar2, bila buat tgh/hari sikit jadi negatif, last week bila check doktor, doktor cakap rahim sy menebal, taktahu sama ada nak period atau baby dan rahim sy tinggi. Doktor ada bekalkan ubat turun darah, tapi sy takut nak makan. Apa patut sy buat? Tunggu ataupun makan jee ubat turun darah? ? ni 1st baby saya. 3tahun sy tunggu

2 Balas

So awk biar je dulu. Biar dlm seminggu dua ni lagi. Lepas tu try check upt. Kot memang ade isi ke kan.

Bagi sy biar je dulu rasanya. Sbb kita tak tahu kan. Ape2 jadi nanti kita menyesal😅

4y ago

Kwn2 pun mintak tggu, tapi bdnnya lemah jee, tak seaktif sebelum ni, nnt buat kerja cepat letih, demam on/off. Rasa tak selesa 🥺