baby ke2

Assalamualaikum, smua mommy comel2.. Saya dh 22week pregnant ank seconds.. Saya punya ngidam nak Makn bnda manis mmg tak Lepas.. Paling always saya crik.. Ice cream, kek Dan coklat.. Mintk Pendapat awak smua.. Okey kerr tu.. And saya slalu Makan lewat mlam ..lpas jam 10pm.. Saya slalu mkn nasi yg byk. Even Tak Lapar sgt.

1 Balas

Sy memang bedal je nasi 2 3 pagi pun. Tu je buat kenyang 😅 tapi sy tak minat manis2. Tekak taknak terima huhuhu

4y ago

🤣🤣🤣