normal ka?

Sy pregnant 6 minggu, ank ke2 .. Alahan sangat teruk, badan rasa lemah, tk bley mkn, asyk mual.. 😭Sy lapar, tpi tk bley telan nasi langsong.. Sy hanya mkn buah dan air kosong.. Masa ank first tk seteruk ni, sy bley mkn walaupon kena pilih2 .. Kali ni smua bnda rasa nak muntah..

2 Balas

normal sis..saya dulu pregnant mcm tu..saya mkn nasi sikit je,lps tu confirm muntah balik..saya cuma mkn sup2 je..dgn buah masam2..tu je saya makan

Sup2 pun xboleh sis? Mee sup ke?