tak boleh makan sayur

Assalamualaikum semua...sejak mngndung saya xboleh makan sayur langsung...sya bru 15 minggu dan 4hri...ada x apa2 tips untuk mmbolehkan sya mkn sayur

5 Balas

X mkn sayur tu..mgkn ank lelaki kut.bab sy alahan mse awl peknen x bleh mkn ikan dan ayam..mkn sayur jer.scan doc ckp baby girl.

5y ago

Mitos tu sis, dia ikut alahan

Buat sayur goreng celup tepung ke.. buat ccur sayur+ayam+nasi+tepung gndum+telur.. 😅

ganti laa dgn buah..contohnya jambu batu ke

Perbanyakkan buah

Ganti dengan buah pun boleh sis. Kalau x boleh makan sayur. ☺