trimester 3

sekarang sya dah masuk trimester3 ..sya susah sikit nak makan sayur ..bolehka makan mkanan lain selain sayur?? ..sya dah cuba mkan sayur last2 sya muntah jgak ..mcm mna yaa sya risaukan baby sya .stakat ni sya byak mnum susu,horlick,buah2

1 Balas

sayur tu cincang kecik2. InshaAllah boleh telan. bukan penggemar sayur juga 🤣 tapi paksa makan jugak

11mo ago

kalau boleh setiap hari la. serat penting utk badan. buah ada gula, kena control