Tak makan sayur

Hai.. nak tanya.. sy mmg dari dulu sejenis tak makan sayur hijau. Bkn tak nak cuba tp dah try & mesti nk muntah balik. Kalau sayur kobis/ cendawan/carrot tu boleh mkn lagi. Jadi, bila dah pregnant ni risau sbb tak mkn sayur hijau. Takut xckup serat untuk bby nanti. Ada suggestion ubat x yg boleh menggantikn sayur? #firstmom #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

sye pon x mkn sayur. kekdg je mkn tauge atau carrot atau bendi. buah x makan. susu xminum. and xde mkn any supplement. cuma makan obimin je dri 1st trim, now dh 35w. bby sihat je membesar.